KRYO Vortefjerner

Unik teknologi - en innovativ behandlingsformfor frostfjerning av vorter- både på hender og føtter.

Kryo Vortefjerner er basert på samme metode som legene bruker ved nedfrysing av vorter på hender og føtter.Den unike beholderen er doseringssikker, og gir akkurat den dosering som er nødvendig. Det gjør fremgangsmåten svært enkel og sikker, og derfor velegnet til egenbehandling. 


ENKEL I BRUK
Det gjennomsiktige applikatorhodet presses direkte overvorten og sikrer at dosene trenger ned i selve vorten.

RASK OG EFFEKTIV
Behandlingen er effektiv. Etter kun 10 sekunder er Kryovæsken frosset helt inn i roten av vorten. Den effektive behandlingen gjør at den også egner seg på barn.

TIPS OG RÅD

  1. Kryo Vortefjerner brukes på vanlige, utvendige vorter på hender og føtter, og må IKKE benyttes på sensitive eller intime områder.
  2. For optimalt resultat av hornete/harde vorter, kan det være lurt å mykgjøre vorten med vann i forkant av behandlingen, f.eks. etter bading eller dusjing.
  3. Ved en ekstra stor vorte (multivorte) bør man vente i 14 dager før behandlingen gjentas på en ny del av vorten.
  4. Husk å rense applikatoren med vedlagte renseserivetteretter hver bruk for å unngå overføring av smitte.
  5. Beregnet for bruk på voksne og barn over 4 år. Er du usikker på om du har en vorte, kontakt lege for undersøkelse.

SLIK GJØR DU
Det er viktig at vorten er posisjonert oppover slik at applikatoren lett kan presses opp-ned over vorten.
Sørg for at applikatoren kretser godt om selve vorten. Press beholderen med tommelen 3 ganger etter hverandre for å frigjøre Kryogassen som trenger inn i vorten. Applikatoren holdes over vorten i minimum10 sekunder.
Innen 14 dager etter behandling vil vorten vanligvis forsvinne, og ny frisk hud komme frem. For vanskelige vorter kan behandlingen repeteres, men dersom vorten ikke er borte etter 4 behandlinger, bør lege kontaktes for nærmere undersøkelse.