Konkurransevilkår

KAMPANJEN ARRANGERES AV:

Orkla Health AS

Postboks 423 Skøyen

0213 Oslo

KONKURRANSEPERIODE:

  1. april – 2. juni 2024

HVEM FÅR DELTA?

Konkurransen er åpen for personer over 18 år, bosatt i Norge, med unntak av ansatte (og deres familie) i Orkla Health AS og Embla Bunader AS (heretter kalt «Orkla og Embla») og tilknyttede selskap, deres enheter og andre profesjonelle aktører tilknyttet denne konkurransen. Ved å delta i konkurransen anses deltaker og ha akseptert disse vilkårene, da de er gjort tilgjengelig under konkurransevilkår.

SLIK DELTAR DU:

Kampanjen foregår både på fysisk apotek og online apotek. For å delta i konkurransen kjøper du 3 valgfrie produkter fra Norgesplaster i Vitusapotek, Ditt Apotek, Boots Apotek eller Apotek 1.

 

VENNLIGST MERK: Blir du trukket som vinner, må du kunne fremlegge kvitteringen som viser kjøp av 3 produkter fra Norgesplaster fra Vitusapotek, Ditt Apotek, Boots Apotek eller Apotek 1 i konkurranseperioden fra 17. april til 2. juni 2024. Hvis du har kjøpt 2 produkter og fått 1 gratis i en kampanje (3 for 2), vil dette også bli regnet som gyldig kjøp.

 

PREMIER:

3 stk skreddersydd bunad fra Embla bunaders utvalg til en verdi av 30 000 kr. Premien inkluderer bunad (i noen bunader inkluderes påsydd sølv) og standard bunadsskjorte. Premien inkluderer ikke sko eller sølv.  Embla bunader gir 35% rabatt til premievinner ved kjøp av sko og sølv.

VED GEVINST

Alle vinnere kontaktes på telefon, sms og mail. De må respondere innen én uke for å motta premien. Dersom vi ikke hører noe innen fristen, går premien til en annen.

ARRANGØREN FORBEHOLDER SEG RETTEN TIL:

Etter eget skjønn, å holde tilbake premien dersom de anser en vinner som ukvalifisert, dersom deltakelsen i konkurransen ikke er gyldig eller dersom vinneren ikke oppfyller kravene som er fastsatt i disse konkurransevilkårene. Arrangøren reserverer seg retten til å holde tilbake eller modifisere konkurransen ved uforutsette omstendigheter, eller ved omstendigheter som er utenfor arrangørens kontroll.

ANSVAR OG RETTIGHETER:

Ansvarsfraskrivelse: Orkla og andre partnere i denne konkurransen tar ikke ansvar for eventuelle skrivefeil eller andre utilsiktede misforståelser. Hvis, av en eller annen grunn, konkurransen eller premien ikke kan bli gjennomført som planlagt av grunner som er utenfor arrangørens kontroll, vil Orkla reservere seg retten til å, når som helst og uten forvarsel, annullere, terminere eller modifisere hele eller deler av konkurransen.

I den utstrekning loven tillater, vil arrangørene ikke være ansvarlige for konkurransen eller premien, og tar ikke særlig ansvar for deltakelse som er ugyldig på grunn av tekniske problemer utenfor arrangørens kontroll eller problemer angående tilgang til nettsiden.

Konkurransen og vilkårene er underlagt norsk lov og er underlagt de norske domstolenes eksklusive jurisdiksjon.

Premien er skattepliktig på mottakers hånd (22% av verdien av bunaden). Orkla Health tar på seg ansvaret for å betale skatten for vinnerne.

Vinnerne blir valgt ved bruk av en tilfeldig metode, som kan inkludere en tredjeparts trekningstjeneste eller godkjent tilfeldighetsgenerator.

PERSONVERNVILKÅR:

Personopplysninger som oppgis vil kun bli benyttet for administrering av kampanjen. Mer om personvern kan du lese her:

Om bruk av informasjonskapsler og personopplysninger – Orkla Norway