Konkurransevilkår

Konkurransen er åpen for personer over 18 år, bosatt i Norge, med unntak av ansatte (og deres familie) i Orkla Health AS og Embla Bunader AS (heretter kalt «Orkla og Embla») og tilknyttede selskap, deres enheter og andre profesjonelle aktører tilknyttet denne konkurransen. Ved å delta i konkurransen anses deltaker og ha akseptert disse vilkårene, da de er gjort tilgjengelig på påmeldingssiden som det er vist til ved påmelding.​

Konkurransen varer fra 18. april – 2. juni 2024 (”konkurranseperioden”).​

Kampanjen foregår i apotek og online. Du deltar i konkurransen ved å kjøpe 3 valgfrie produkter fra Norgesplaster og laste opp kvittering på kampanjesiden.

Deltakere har lov til å sende inn flere ganger, men hver deltakelse må være knyttet til en unik kvittering. Dette betyr at deltakerne må benytte ulike kvitteringer for hver påfølgende deltakelse. Denne regelen er implementert for å oppmuntre til økt deltakelse og gir samtidig deltakerne muligheten til å forbedre sine vinnersjanser ved å inkludere flere unike kvitteringer i konkurransen.

 

Det er totalt 3 premier hvorav:

  • 3 Stk skreddersydd bunad fra Embla bunader til en verdi av 30 000 kr
  • Premien inkluderer bunad (i noen bunader inkluderes påsydd sølv) og standard bunadsskjorte. Premien inkluderer ikke sko eller sølv. (35% rabatt gis til premievinner ved kjøp av sko og sølv)

 

Alle vinnere kontaktes på telefon, sms og mail. De må respondere innen én uke for å motta premien. Dersom vi ikke hører noe innen fristen, går premien til en annen.

Arrangøren reserverer seg retten til, etter eget skjønn, å holde tilbake premien dersom de anser en vinner som ukvalifisert, dersom deltakelsen i konkurransen ikke er gyldig eller dersom vinneren ikke oppfyller kravene som er fastsatt i disse konkurransevilkårene. Arrangøren reserverer seg retten til å holde tilbake eller modifisere konkurransen ved uforutsette omstendigheter, eller ved omstendigheter som er utenfor arrangørens kontroll.

  1. Ansvarsfraskrivelse: Orkla og andre partnere i denne konkurransen tar ikke ansvar for eventuelle skrivefeil eller andre utilsiktede misforståelser. Hvis, av en eller annen grunn, konkurransen eller premien ikke kan bli gjennomført som planlagt av grunner som er utenfor Orkla sin kontroll, vil Orkla reservere seg retten til å, når som helst og uten forvarsel, annullere, terminere eller modifisere hele eller deler av konkurransen.​
  2. I den utstrekning loven tillater, vil arrangørene ikke være ansvarlige for konkurransen eller premien, og tar ikke særlig ansvar for deltakelse som er ugyldig på grunn av tekniske problemer utenfor arrangørens kontroll eller problemer angående tilgang til nettsiden.​
  3. Konkurransen og vilkårene er underlagt norsk lov og er underlagt de norske domstolenes eksklusive jurisdiksjon.​
  4. Arrangøren av konkurransen er Orkla Health AS.

Praktisk gjennomføring for valg av vinnere: