Henry Barneplaster

henry_bannerformater.jpg (1)

Røde Kors og Norgesplaster har inngått en tre-årig samarbeidsavtale med hovedfokus på prosjektet «Henry – førstehjelp for barnehagebarn».

Fokus på førstehjelp
- Sammen med Røde Kors ønsker vi å øke barns bevissthet og interesse for førstehjelp, sier Jens Røed, Salgs- og markedssjef i Norgesplaster. Helt siden 1938 har vi produsert plaster i Norge og hatt fokus på førstehjelp. Dette læringsopplegget er fantastisk bra, og fremmer akkurat de verdiene vi ønsker at Norgesplaster skal assosieres med, samtidig som vi ønsker å være med og gjøre en forskjell, sier Røed. Ved å kjøpe Norgesplaster Henry barne-plaster på apoteket bidrar også du til å støtte Røde Kors førstehjelpsaktiviteter for barn og unge med 2 kr.

Henry på vei til barnehagene
Vi er veldig glade for at Norgesplaster har lansert et helt eget Henry-barneplaster, sier Ragnhild Stadheim, prosjektkoordinator for «Henry – førstehjelp for barnehagebarn». I tillegg til å støtte førstehjelpsaktiviteter for barn og unge bidrar Norgesplaster på denne måten til å gi god synlighet til et viktig prosjekt og vi gleder oss til å fortsette samarbeidet med dem.

I februar sendes de første Henry-settene ut til distrikter og lokalforeninger, som skal distribuere settene videre ut til barnehager og barn over hele landet, alle utstyrt med et Henry barneplaster i ryggsekken!

Følg Henry på Røde Kors sine websider.

Følg Henry på Facebook.

Vand Dialog